SSUK-logga1   VÄLKOMMEN TILL FÖRELÄSNING OM ANATOMI med Moa Persson! 

SSUK bjuder in till föreläsning med Moa Persson 24 april kl 13.00. Vi är otroligt glada att kunna erbjuda en föreläsning med temat Förstå hundens anatomi för att optimera din avel! 
Moa Persson behöver knappast någon presentation - hon är väl känd i hundkretsar, populär både som domare och som föreläsare. Hennes djupa kunskaper i hundens anatomi är allmänt erkända.

Föreläsningen är öppen för SSUKs rasklubbsmedlemmar och utan avgift. Föreläsningen sker digitalt via Zoom så man måste anmäla sig och lämna den e-postadress man vill ansluta med. Anmälan sker till anatomi@ssuk.se senast den 20 april.

SSUKs styrelse

Årsmöte

Årsmötet 2021 - OBS! Nytt datum!!!

Årsmöteskallelse

Det här med årsmöte verkar vara väldigt svårt att planera just nu. Vi siktar på att på något sätt hålla ett årsmöte lördagen 19 juni kl 11.00. Årsmötet kommer att behandla åren 2019 och 2020.

Det blir antingen ett fysiskt årsmöte i Hjälsta bygdegård, Hjälsta, Örsundsbro, och utomhus om vädret tillåter (lokalen är preliminärbokad men vi avvaktar hur coronaläget utvecklar sig) eller ett digitalt möte om vi kan hitta en mötesplats som SKK godkänner och som klubben har råd med. Om det blir ett digitalt möte kommer kallelse att läggas ut på hemsidan och Facebook drygt två veckor innan ovanstående datum. Oavsett vilket så håll utkik på hemsidan och Facebook för information.

Om någon känner för att delta i styrelsearbetet så meddela Naranja som är valberedningens sammankallande på e-mail: naranja(at)telia.com .


Motioner till årsmötet ska vara sekreteraren tillhanda senast 29 maj. Skickas till clebzien(at)gmail.com

 

 

 

Dagens datum

torsdag
22
april
Allan, Glenn

2021
Vecka 16

Choose language