Välkommen till SBS

 

Välkommen till Svenska Basenjisällskapets hemsida!


Här hittar du information om hundrasen basenji och om rasklubbens olika aktiviteter.
Basenjin är en afrikansk urhund som inte kan skälla, läs mer om rasen genom att välja
"Om Basenji" i menyraden ovan.

Här hittar du också information om tillgängliga och planerade valpkullar samt vuxna
hundar som söker nya hem. Se mer under rubriken "Köpa Basenji".
svedea..

frosv6

   

 

 

 

Årsmötet 2021

Årsmöteskallelse

Det här med årsmöte verkar vara väldigt svårt att planera just nu. Vi siktar på att på något sätt hålla ett årsmöte lördagen 17 april kl 11.00. Årsmötet kommer att behandla åren 2019 och 2020.

Det blir antingen ett fysiskt årsmöte i Hjälsta bygdegård, Hjälsta, Örsundsbro, och utomhus om vädret tillåter (lokalen är preliminärbokad men vi avvaktar hur coronaläget utvecklar sig) eller ett digitalt möte om vi kan hitta en mötesplats som SKK godkänner och som klubben har råd med. Om det blir ett digitalt möte kommer kallelse att läggas ut på hemsidan och Facebook drygt två veckor innan ovanstående datum. Oavsett vilket så håll utkik på hemsidan och Facebook för information.

P g a rådande omständigheter är vi tacksamma om du anmäler ditt deltagande på mötet till madelene.enigma(at)outlook.com eller 070-6490031 senast 2021-04-01, så vi har koll på att vi inte blir för många och att vi kan ordna med fika på ett säkert sätt.

Om någon känner för att delta i styrelsearbetet så meddela Naranja som är valberedningens sammankallande på e-mail: naranja(at)telia.com .

 

Besökare idag: 42
Denna månad: 2623
Totalt: 40246